Alla inlägg den 25 augusti 2010

Av indibandi zmurfs - 25 augusti 2010 23:44

I en tidigare intervju så pratade Jimmy tränare i FIBK att Jonte Håkansson skadades under träningsmatchen mellan FIBK-IBF i en juniorfight. Vi har nu intervjuat Jonte Håkansson angående sin skada!


- Tja Jonathan Håkansson! Vad är det för skada du fått?

Tjenare! Jag har tyvärr fått en allvarligt korsbandskada då läkaren sa att det är av. Men väntar tills magnetröntgen eller titthållsoperation för att vara helt säkra på det. Eventuellt kan det vara meniskel och ledkapsel som kan vara trasigt också, men det hoppas jag verkligen inte!!


- Hur länge blir du borta från spel?

Det är tyvärr svårt att säga idag, då jag ska tillbaka till en knäspecialist om 10-14 dagar. Beror på om det är något mer som är skadat också.


- Vad är det som kommer hända härnäst?

Jo som jag svarade där ovan så ska jag tillbaka om 10-14 dagar och magnetröntgas eller titthålsoperation. Sen där efter kommer jag troligtvis få ett nytt korsband och sen beror det på om något mer är trasigt.


- Hur lång tid tar det och vad ska du göra under tiden?

Ja det kommer ju nog ta ett tag tills man får nytt korsband genom operationen, många matcher att kolla på, samt involverad i Östgötalaget P-15. Samt mycket rehab.



Vi tackar Jonte Håkansson och önskar honom lycka till!

/Vizzelzmurfen

Av indibandi zmurfs - 25 augusti 2010 23:41

Sportzmurfen glömde ett rykte som går, att Robin Daagh ska spela i KFUM Norrköping nästa säsong. Robin Daagh som tidigare spelat i Finspång IBK. En spelare som verkligen sliter och kämpar i alla lägen!


/ Vizzelzmurfen

Av indibandi zmurfs - 25 augusti 2010 12:07

Enligt en kommentar till bloggen så har FBC Linköping ersatt Linghem tills kvällens match och genom lite googlesökning så hittade jag även en hemsida för FBC Linköping där ryktet besannades. Så ikväll är det match mellan FBC Linköping-Bergs IK. Jag hittade även en laguppställning för FBC Linköping på hemsidan och de ställer upp med följande lag till kvällen:


Tobias Hultman

Martin Wallin


Andreas Svensson

Patrik Hesselgren

Marcus Kindvall

Joel Palm

Gustav Axelson

Rasmus Järphed

Rasmus Wibom


Tim Olsson

Alexander Skuja

Joacim Karlsson


Oskar Löwendahl

Jonas Lönn

Mak Omeragic

Oskar Agné

Ludvig Jonsson

Fredrik Engstrand


Det var allt det här inlägget var tänkt att handla om. Vi får se om vi på bloggen kan få tag på några rapporter under kvällen :)


/Sportzmurfen

Av indibandi zmurfs - 25 augusti 2010 08:33

God morgon alla trogna innebandynördar :)


Ny dag, nya möjligheter - och nya matcher.. eller iallafall en match som vi på bloggen vet om.. Bergs IK möter ikväll Linghem SK hemma i Ljungsbro sporthall. Kan bli en spännande match, där jag står fast vid det jag sagt tidigare. Berg vinner den här matchen med ett par bollen. På Bergs hemsida ställer man upp med ett bra lag:


Målvakter:

David Sand

Daniel Ranta


Backar:

Stefan Ekvall

Martin Salomonsson

Anders Wetterström

Kim Caesar


Kedjor:

Jesper Norberg 

Kim Sundin

Petter Alm


Hampus Gryvik

Jonas Roback

Glenn Falkhäll


Viktor Boänges

Christoffer Collin

Andreas Sjöberg



Men vad är detta nu?! På Linghems hemsidan så står det att matchen är inställd på grund av sjukdomar. Jaha, det var ju bittert. Då släpper vi den matchen då.


________________________________________________


Jag vet inte om vi nämnt något på bloggen om Söderköpings vinst mot Åbys H1 lag någon gång förra veckan?! Får iallafall en massa kommentarar med slutresultat från den matchen. 5-4 till Söderköping imponerar, och seglar nog därför upp som favorit till seriesegern detta år i H2 Östergötland. Enligt rapporter så ska Christian Sundell varit bäst på planen tillsammans med Andreas Lindmark. Fredrik "Tuppen" Johansson presenterade sig också genom att göra mål. Imponerande Sörping!


________________________________________________


Jag surfar vidare på lite hemsidor och checkar läget...


IBF Linköping fortsätter fylla på sin trupp och nu är det två spelare som gör comeback för klubben. Martin Dahlin och Andreas Liljeblad. Enligt deras hemsida så är Dahlin en lugn back som ska vara bra för deras bollinnehav, medan Liljeblad är en allroundsnubbe som aldrig gör en dålig match.


___


Även KFUM Norrköping har börjat presenterat nyförvärv, och det är 5 till antalet. Spelarkommentarerna är tagna från deras hemsida:


1) Roger Friström ( mv ) ifrån Bråvalla
Rogga som spelat i kfum förut men som på senare tid spelat i Bråvalla tar klivit upp till oss. Träningsvillig, duktigt närskottsmv som alltid ger allt och en bra kille utanför planen dessutom.


2) Mattias Nillson ( b , c ) ifrån Bråvalla
Matte är back i grund och botten men kommer testas rejält som center hos oss. Har meriter ifrån högre divisioner men som lirat i Bråvalla ett par säsonger då många ifrån campus spelat där. Han har bra blick för spelet, bra passingspel, lugn och kylig med bollen.


3) Jesper Eriksson ( fw ) ifrån IBF Norrköping
Jeppe är en rapp, vilt skjutande fw, duktig 1-1 och som visat sig ha ett sinne för mål. Ett piggt tillskott som har framtiden framför sig.

4) Jonas Johansson ( fw , c ) ifrån IBF Norrköping
Jonas är en spelare som kan spelas både som center och forward. Han är rivig och kämpar till 100% i alla lägen, bra spelförståelse och med ett bra skott som han borde unyttja oftare. Han är en kille som oavsett roll/plats i laget alltid kommer ge allt vilket är väldigt bra att ha i laget.

5) Johan Kallryd ( b ) ifrån IBF Norrköping
En duktig back som var kapten i IBF Norrköping förra säsongen och det förstår man varför. Han snackar mycke på banan, hjälper sina lagkamrater, bra spelsinne och spelar vårdat och moget för sin ålder.


Fler nya spelare är på ingång står det även. Spännande att se vilka de lyckas knyta åt sig. I deras match imorgon står det även att Daniel Samuelsson ska spela, och tidigare har de aviserat att han slutar. En möjlig bluff från KFUM's sida?!


___


IBF Norrköping startar om i division 3 kommande säsong, och man kan väl inte kalla det för en satsning på att gå upp direkt? Man startar all träning V.35 Inte så seriöst kanske, men å andra sidan, vem har sagt att IBF Norrköping kommer satsa och vara seriösa iår? Det är ju "nya" IBF vi pratar om.


___


Det är svårt att hitta information om H3-lagen då de flesta är reservlag, och är de inte reservlag så är de värdelös hemsida. Så H3 blir svårt att hitta bra och rolig information om.


Dock kom jag på ett rykte nu, visserligen i H2, men ändå. Urban Nilsson ska ha setts i Succés bås i matchen mot Linghem tidigare denna månad. Kanske får vi se ett kärt återbesök? Ubbe+Succé=Sant?


Nu räcker det för denna gång


/Sportzmurfen

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

143 besvarade frågor

Gästboken

Omröstning

Vilket lag vinner H2 säsongen 12/13
 Bergs IK
 Boxholms IBK
 IBF Antvarden
 IBF Linköping
 IBF Norrköping
 IBK Succé
 Linghems SK
 Linköping FBC
 Linköpings Universitets AIF
 Solfjäderstaden IBK
 Åby IBK Ungdom

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<<
Augusti 2010 >>>

Antal zmurfvisningar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Translate

Föreningar i Östergötland


Ovido - Quiz & Flashcards