Alla inlägg den 20 april 2012

Av indibandi zmurfs - 20 april 2012 09:00

Då har vi grävt fram lite fler rykten och fått visa övergångar bekräftade :) Här kommer en kort sammanställning på vad vi kunnat få fram...


...


* Det ryktas om att några spelare i Åby IBK Ungdom är trötta på föreningen och överväger att byta till KFUM Norrköping IBK. Det är Gustav Engberg, Viktor Elvhag, Ludwig Elvhag, Leo Kenndahl och Simon Jämtner. Jag vet dock inte om jag skulle kategorisera någon av dessa spelare som mer än breddspelare i division 2? Jag tror inte Åby kommer gråta floder om man tappade dessa.


* Mikael Sonesson flyttar eventuellt hem från Östra IK, och enligt honom själv har han ett flertal anbud att ta ställning till ifall flytten skulle ske. Finspång IBK, Solfjäderstaden IBK, Linghem SK och någon okänd SSL-klubb. Bloggen ställer sig dock skeptiska till sanningshalten kring SSL-ryktet.


* Martin Stolt i Mjölby har själv bekräftat att han lämnar Mjölby IBK och flyttar upp till Umeå för att gå Riksinnebandygymnasiet, och kommer spela för RIG Umeå. En intervju kommer eventuellt senare! :)


* Adam Andersson verkar göra comeback i IBF Norrköping, efter ett års upphåll efter han la av i Finspång IBK. Adam kommer troligen vara seriens bästa målvakt kommande säsong och måste ses som en supervärvning av IBF Norrköping. Dessutom behåller man samtliga spelare enligt vår källa.


* Emil Rejsmar i KFUM Norrköping har avslöjat att han inte kommer vara kvar i KFUM Norrköping, men har inte avslöjat vilken förening han går till. Om jag får gissa så tror jag det rör sig om Åby IBK Ungdom eller Finspång IBK, eftersom IBF Norrköping förstärkt på målvaktssidan redan.


* Sebastian Hagård har själv bekräftat att han byter förening till en konkurrent. Han byter Bergs IK mot Solfjäderstaden IBK. Ett nedköp om man ser till tabelläget, men betyder det här att Solfjäderstaden blir att räkna med nästa år? Hagård säger själv: " Nyförvärv är en naturlig del i vårt förbättringsarbete."


...


Vi återkommer så fort vi lyckas få fram fler rykten och övergångar vi kan presentera! :)


/Glazögonzmurfen

 

Presentation

Fråga mig

143 besvarade frågor

Gästboken

Omröstning

Vilket lag vinner H2 säsongen 12/13
 Bergs IK
 Boxholms IBK
 IBF Antvarden
 IBF Linköping
 IBF Norrköping
 IBK Succé
 Linghems SK
 Linköping FBC
 Linköpings Universitets AIF
 Solfjäderstaden IBK
 Åby IBK Ungdom

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Antal zmurfvisningar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Translate

Föreningar i Östergötland


Ovido - Quiz & Flashcards