Alla inlägg den 19 april 2012

Av indibandi zmurfs - 19 april 2012 09:00

Om mindre än 2 veckor öppnar transferfönstret igen, och vi är på väg in i den del av säsongen som vi zmurfar kanske tycker är roligast. Nämligen Silly Season =)


...


* Först och främst måste jag hälsa IBF Linköping och Linghem SK välkommen till division 2. Dessa två föreningar tar över Mjölby IBK (Gick upp till H1) och Rimforsa IF's (Åkte ner i H3) platser. Vad jag vet så är detta Linghems premiärsäsong i division 2, så all lycka till er! IBF Linköping gjorde processen i H3 kort och tog klivit tillbaka till H2 på en säsong.


* Rimforsa IF åkte som sagt ur serien, men det kryllar av duktiga spelare i Rimforsa. Så frågan är hur många som tar klivet och byter förening? Många har ju fotbollen som förstasport och håller igång med innebandyn bara, men jag skulle vilja se ett flertal från Rimforsa i en högre serie än H3. Simon Sverre, Tobias Claesson, Marcus Karlsson, John Fransson, Arvid Borell, Martin Ljungberg, Robert Ljungberg, Tobias Lundh, Niklas Sandborg och Joakim Claesson är alla spelare som vore intressant att fortsätta följa i H2.


* Martin Rohlin kommer, enligt rykten, spela för IBF Antvarden kommande säsong! Det är mycket bra spelare sett i division 2-mått och kommer med all säkerhet förstärka IBF Antvarden.


* Åby IBK är tidigt ute och har sedan några veckor sedan presentera två nyförvärv till kommande säsong. Det är den spelande tränaren för Finspång, Kalle Ramlöw, och Solfjäderstadens supertalang Didrik Karlsson.


 ...


Hör jag fler rykten eller klara övergångar kommer jag tillbaka med ett inlägg! :)


/Glazögonzmurfen

 

Presentation

Fråga mig

143 besvarade frågor

Gästboken

Omröstning

Vilket lag vinner H2 säsongen 12/13
 Bergs IK
 Boxholms IBK
 IBF Antvarden
 IBF Linköping
 IBF Norrköping
 IBK Succé
 Linghems SK
 Linköping FBC
 Linköpings Universitets AIF
 Solfjäderstaden IBK
 Åby IBK Ungdom

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Antal zmurfvisningar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Translate

Föreningar i Östergötland


Ovido - Quiz & Flashcards